produk

2 pc Floating Ball Valves, ISO 5211 Pad, Fire safe, anti-statis

Katrangan singkat:

1- Casting Carbon Steel lan Stainless Steel

2- Ujung flange

3- Soft lungguh lan logam lungguh

4- 150Lb & 2500Lb

5-0.5"~10"


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

katrangan produk

Katup bal ngambang

Model

Q41F ngambang werni katup

diameteripun nominal

NPS 1/2~NPS 10

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 120 ℃ (Alus) >= 150 ℃ (Logam)

Tekanan operasi

KELAS 150~KELAS 2500

Bahan

WCB,LCC,LCB,WC6,WC9,CF8,CF8M,A890-4A, lsp.

Standar desain

API 608, ISO 17292, BS 5351

dawa struktural

ASME B16.10

Pungkasan sambungan

ASME B16.5, ASME B16.25

Standar tes

API 598

Metode operasi/td>

Handle, gearbox, aktuator listrik, aktuator pneumatik

Kothak aplikasi

Banyu, petroleum lan gas alam

Komentar liyane 1

Piranti ngunci diwenehake kanggo nyegah misoperation katup.

Komentar liyane 2

Desain struktur pencegahan flyout batang tutup, kanggo nyegah kacilakan amarga flyout batang tutup sing disebabake tekanan ora normal ing kamar

Katrangan liyane 3

Desain tahan geni lan antistatik

Cathetan liyane 4

Katup bolongan lengkap trep kanggo pigging, resistensi aliran cilik lan kapasitas aliran dhuwur

Desain kursi khusus

Katup bal sing ngambang nganggo desain struktur cincin segel sing fleksibel, nalika tekanan medium luwih murah, area kontak ring kursi lan bal luwih cilik, dadi rasio sealing sing luwih dhuwur dibentuk ing papan cincin segel lan kontak bal kanggo njamin dipercaya. sealing.when tekanan medium luwih dhuwur, area kontak utawa dering segel lan bal dadi luwih gedhe bebarengan karo deformasi elastis ring segel, supaya dering segel bisa tahan tikaman medium sing luwih dhuwur tanpa rusak.

Informasi tambahan

IOM kasedhiya

NACE MR01-75 Kasedhiya

Kaluwihan Kompetitif Utama

Lukisan: Minangka panjaluk klien

Metode Pengemasan-Kasus Vaneer, Kotak Kayu Fumigasi

Periode Pangiriman: Gumantung QTY, nanging meh 20 ~ 45 dina

Katentuan Pembayaran: TT utawa LC, Utawa Kredit (gumantung)

Ora mbutuhake MOQ

prices paling

layanan sawise-sales efisien

Fob Shanghai utawa Ningbo

Nampa inspeksi TPI

Nyedhiyakake tes NDE marang klien sing mbutuhake

Pasar Ekspor Utama: Eropa, Amerika Utara, Afrika, Amerika Latin

Jaminan Kualitas 12 wulan wiwit tanggal Bill Of Lading


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan