Produk

2pc Katup bal Ngambang Palsu

Katrangan singkat:

2pc Katup bal ngambang palsu

1- Baja karbon palsu, stainless steel, duplex, bahan khusus

2- Flange pungkasan, Butt dilas

3- Kursi logam lan kursi alus

4- 150Lb ~ 2500Lb

5- 0,5 "~ 10"


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Katrangan produk

Katup bola mengambang

Model

Katup bal ngambang Q41F

Dhiameter nominal

NPS 1/2 ~ NPS 10

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 120 ℃ (Lembut)> = 150 ℃ (Logam)

Tekanan operasi

KELAS 150 ~ KELAS 2500

Materi

A105 、 LF2 、 LF1 、 F11 、 F22 、 F304 、 F316 、 AF51, lsp.

Standar desain

API 608 、 ISO 17292 、 BS 5351

Dawa struktural

ASME B16.10

Sambungan pungkasan

ASME B16.5 、 ASME B16.25

Standar tes

API 598

Cara operasi / td>

Gagang, kothak gir, aktuator listrik, aktuator pneumatik

Bidang aplikasi

Banyu, minyak bumi lan gas alam

Tuturan liyane 1

Piranti ngunci kasedhiya kanggo nyegah kesalahan operasi.

Tuturan liyane 2

Desain struktur pencegahan flyout batang katup, kanggo nyegah kacilakan amarga flyout batang katup sing disebabake dening tekanan normal ing ruangan kasebut

Tuturan liyane 3

Desain tahan api lan antistatik

Tuturan liyane 4

Katup katup sing cocog kanggo pigging, resistensi aliran cilik lan kapasitas aliran dhuwur

Desain flange pengepakan tradisional wis ditingkatake dadi rong struktur, IE, Dadi flange kelenjar lan kelenjar, sing terakhir ngubungi kelenjar kanthi permukaan bola, mula kelenjar kasebut tetep vertikal, lan dijejeri internal karo grumbul PTFE kanggo nyegah galling lan gesekan ing antarane batang, sing uga bisa nyuda operasional katup.

Adhedhasar sarat pelanggan, desain ngencengi kemasan bisa digunakake kanggo njupuk segel pengepakan batang sing luwih dipercaya, sing dimuat dening spring bevelling.

Kanggo nyegah katup bola saka operasi sing salah, kunci kunci kanthi 90 posisi pad posisi mbukak lan cedhak wis diwenehake, sing bisa dikunci kaya sing dibutuhake. Ing endhas batang, ing endi tuas mbenakake, flat digawe supaya katup mbukak nganggo tuas sejajar karo pipa, lan nganggo tuil ing pojok pipa, katup ditutup, dadi manawa indikator katup sing mbukak lan nutup ora nate salah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan