produk

3 pc Forged Trunnion Ball Valves, desain sing aman kanggo geni, DIB-1

Katrangan singkat:

3 pc Forged trunnion bal katup

1- Baja Karbon tempa, baja tahan karat, dupleks, bahan khusus

2- Flange ends, Butt gandheng

3- Metal lungguh lan alus lungguh

4- 150Lb ~ 2500Lb

5-2"~56"


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

katrangan produk

Katup bal sing dipasang Trunnion

Model

Q47F tutup werni tetep

diameteripun nominal

NPS 2~NPS 56

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 121 ℃ > = 150 ℃ (Logam)

Tekanan operasi

KELAS 150~KELAS 2500

Bahan

A105, LF2, LF1, F11, F22, F304, F316, AF51, lsp.

Standar desain

API 6D, ISO 17292

dawa struktural

ASME B16.10

Pungkasan sambungan

ASME B16.5, ASME B16.25

Standar tes

API 598, API 6D

Metode operasi

Handle, gearbox, aktuator listrik, aktuator pneumatik

Kothak aplikasi

Banyu, petroleum lan gas alam

Komentar liyane 1

Piranti ngunci diwenehake kanggo nyegah misoperation katup.

Komentar liyane 2

Desain struktur pencegahan flyout batang tutup, kanggo nyegah kacilakan amarga flyout batang tutup sing disebabake tekanan ora normal ing kamar

Katrangan liyane 3

Desain tahan geni lan antistatik

Cathetan liyane 4

Batang klep lan kursi klep dilengkapi sistem injeksi.

Cathetan liyane 5

Fungsi DBB (double block and bleed).

Cathetan liyane 6

Katup bolongan lengkap trep kanggo pigging, resistensi aliran cilik lan kapasitas aliran dhuwur

3E Engineering ngasilake katup bal trunnion umum saka baja casting lan awak stainless steel, nanging yen dibutuhake dening pelanggan, baja karbon palsu lan baja tahan karat lan liya-liyane khusus.

bahan palsu kasedhiya, kang dimensi flange lan pasuryan kanggo pasuryan dimensi padha karo katup bal trunnion casting.

Kajaba kanggo katup bal bore lengkap, 3E Engineering uga nyedhiyakake katup bal kanthi bolongan suda kanggo nyukupi syarat pelanggan sing beda-beda, sing ora mung nyuda biaya lan rega, nanging uga nyukupi kabutuhan khusus pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan