Babagan Kita

Babagan Kita

b77e91b47

● Produk Energi ● Kualitas Dijamin ● Layanan sing Efisien

3E Engineering Corporation Limited minangka produsen lan pemasok katup industri siji-toko ing China sing didegake ing taun 2003,3E tegese produk energi, kualitas dijamin, layanan efisien.Kita nggabungake R&D, manufaktur, integrasi sumber daya lan layanan perdagangan dadi siji.Kanggo 18 taun, kita wis setya nemokake solusi kanggo para pelanggan lan nyedhiyakake layanan profesional babagan katup umum lan khusus.

1 (1)
1 (2)
ae007deb

Kita duwe papat pusat sing dikelola kanthi apik: pusat pemasaran, pusat manajemen rantai pasokan, pusat manufaktur lan pusat integrasi.Saben nindakake tugas dhewe ing macem-macem aspek nanging dadi papat mesin sing kuat, nyopir 3E ing arah sing padha - nawakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo para klien.

Lingkup bisnis kita kalebu Manufaktur, Desain lan ngecor, Valve stocking, labling lan packing, aktuasi katup, ndandani lan reconditioning, On site support etc….

Produk utamane kalebu katup umum katup bal (ukuran: 0.5 "nganti 56", tekanan: 150Lb nganti 2500Lb), katup gerbang (ukuran: 0.5" nganti 60", tekanan: 150Lb nganti 2500Lb), katup globe (ukuran: 0.5). "nganti 24", tekanan: 150Lb nganti 4500Lb), katup periksa (ukuran: 0,5" nganti 60", tekanan: 150Lb nganti 2500Lb), katup plug (ukuran: 0,5" nganti 36", tekanan: 150Lb nganti 2500Lb), katup kupu-kupu (ukuran: 2 "nganti 48", tekanan: 150Lb nganti 900Lb), saringan (ukuran: 2" nganti 36", tekanan: 150Lb nganti 900Lb) lan fitting uga pasokan kanggo produk sing disesuaikan., Kabeh bahan digawe kanthi spesifikasi sing ketat lan standar industri, kang kalebu ANSI, API, BS, DIN, JIS, GB lan JB.Teknik 3E umume ditrapake ing bidang pembangkit listrik, kimia lan petrokimia, minyak lan gas, metalurgi, bangunan kapal, obat-obatan, lan industri perlindungan lingkungan. USA, Mexico, Italia, Brazil, Afrika Kidul lan Timur Tengah etc…….. kang gawe marem kita pelanggan karo kualitas dhuwur lan layanan apik.

We mikir luwih saka cusomters.Sajrone Maret bisnis, kita wis netepake hubungan apik banget karo pelanggan,.Kita tansah perang kanggo nggawe nilai-ditambahake kanggo kita pelanggan, Kita nganggep kabutuhan lan kapentingan customer minangka kita dhewe, Kanggo nambah kualitas lan layanan kabeh wektu iku goal kita, Kita bisa kurban prices cukup lan syarat pembayaran lan pangiriman cepet, Iook nerusake kanggo apa kanthi luwih akeh pelanggan ing saindenging jagad kanggo nggawe nilai bebarengan.