produk

Casting Gate Valves, PSB, Desain BB

Katrangan singkat:

Katup gerbang casting

1- Casting Carbon Steel, Stainless Steel, duplex lan bahan khusus

2- Ujung flange, bokong dilas

3- Metal lungguh

4- Bolt Bonnet lan Pressure Seal Bonnet

5- 150Lb & 2500Lb

6-2"~60"


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

katrangan produk

Wedge gate valve

Model

Z40H-gapura katup

diameteripun nominal

2"~60”(50mm~1500mm)

Suhu operasi

-196 ℃ ~ 593 ℃ (kisaran suhu layanan bisa beda-beda kanggo macem-macem bahan)

Tekanan operasi

150-2500 KELAS

Bahan

Bahan utama: A216 WCB, WCC;A217 WC6, WC9;A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, CF8C;A352 LCB, LCC;, Duplex, Super Duplex;ASME B 148 C95800, C95500, lsp.

Standar desain

API 600 ASME B16.34 GB 12234 GB 12224

dawa struktural

ASME B16.10

Pungkasan sambungan

ASME B16.5, ASME B16.25

Standar tes

JB/T9092, GB/T13927, API 598, ISO 5208

Metode operasi

, Aktuator bermotor, aktuator pneumatik, roda tangan, gearkotak, Aktuator Bermotor,

Kothak aplikasi

Kanggo aplikasi ing lapangan kayata industri tenaga listrik, penyulingan minyak bumi, teknik petrokimia, minyak lepas pantai, teknik banyu tap ing konstruksi kutha, teknik kimia, lsp.

Komentar liyane 1

Liwat ngapikake desain struktur lan milih struktur pengepakan sing cukup lan pemasok pengepakan sing mumpuni, katup kasebut bisa nyukupi syarat tes sealing Kelas A saka ISO 15848 FE.

Komentar liyane 2

Katup gapura yaiku jinis wedge lan tahan banting sing bisa ngimbangi deformasi sing sithik, saengga kinerja sealing apik.

Katrangan liyane 3

Rising struktur stem, nggawe posisi ngalih katup dadi cetha ing Mirit

Cathetan liyane 4

Utas batang katup ora bakal kena kontak karo medium, mula korosi medium menyang benang dikurangi.

Cathetan liyane 5

wayahe ngoper cilik, sealing dipercaya

Cathetan liyane 6

SS + grafit utawa segel metalik utawa segel otomatis tekanan diadopsi ing antarane awak tutup lan bonnet kanggo panyegelan sing dipercaya

Komentar liyane 7

Resistance aliran cilik, kapasitas aliran dhuwur lan karakteristik aliran apik

Cathetan liyane 8

Kanggo klep gapura cilik, interchangeability bisa dipesthekake karo perkakas proses.

Cathetan liyane 9

Pasuryan sealing saka kursi tutup lan klep klep dibangun kanthi dilas kanthi paduan keras kanggo nambah resistensi erosi lan ngluwihi umur layanan katup.

Desain Disc

Katup gerbang kanthi NPS>=2 minangka gerbang fleksibel, katup gerbang kanthi NPS <2 minangka gerbang padhet.

Yen dijaluk dening pelanggan, sistem pengaruh pengepakan sing dimuat musim semi Belleville bisa diadopsi kanggo nambah daya tahan lan linuwih segel pengepakan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan