Produk

Casting Katup Globe

Katrangan singkat:

Casting katup globe

1- Baja Karbon Casting, Baja Karat, Dupleks, Bahan Khusus

2- Flange pungkasan lan Butt Las

3- Logam lenggah

4 - Bolt Bonnet lan Boneka Segel Tekanan

5- 150Lb & 2500Lb

6- 2 "~ 24"


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Katrangan produk

Katup globe

Model

Katup J41H-globe

Dhiameter nominal

NPS 2 ”~ 24” (DN50 ~ DN600)

Suhu operasi

-29 ℃ ~ 593 ℃ (sawetara suhu layanan bisa beda-beda kanggo macem-macem bahan)

Tekanan nominal

KELAS 150 ~ 2500 (PN 20 ~ PN420)

Materi

Materi utama: A216 WCB 、 WCC; A217 WC6 、 WC9 、 C5; Baja tahan karat Austenitik 、 CA352 LCB 、 LCC; M35-1; A890 4A (CD3MN) 、 5A (CE3MN) 、 B 148 C95800 、 C95500, lsp.

Standar desain

BS 1873 、 ASME B16.34 、 GB / T 12235 、 GB / T 12224

Dawa struktural

ASME B16.10 、 GB / T 12221

Sambungan pungkasan

ASME B16.5 、 ASME B16.25 、 GB / T 9113 、 GB / T 12224

Standar tes

API 598 、 ISO 5208 、 GB / T 26480 、 GB / T 13927

Cara operasi / td>

roda tangan, gir bevel, aktuator listrik, aktuator pneumatik

Bidang aplikasi

Kanggo aplikasi ing lapangan kayata, panyulingan minyak bumi, teknik petrokimia, minyak luar negeri, minyak minyak, LNG, teknik kimia, lsp.

Tuturan liyane 1

Waja sealing saka tutup katup lan katup clack dipasang nganggo las paduan kanggo nambah resistensi erosi lan nambah umur katup layanan

Tuturan liyane 2

Gesekan ing antarane wajah segel luwih cilik nalika mbukak lan nutup, nggampangake umur layanan sing luwih dawa.

Tuturan liyane 3

Clack Valve kalebu jinis taper, jarum, bal lan parabola, lan bisa digunakake kanggo nyetel tingkat aliran.

Tuturan liyane 4

SS + grafit utawa segel logam utawa panyegelan tekanan tekanan digunakake ing antarane awak katup lan bonnet kanggo panyegelan sing bisa dipercaya

Tuturan liyane 5

Struktur batang sing munggah, nggawe posisi saklar katup dadi jelas

Tuturan liyane 6

Utas batang katup ora bakal kontak karo medium, mula korosi medium menyang utas dikurangi.

Tuturan liyane 7

Reresik tartamtu diwenehake ing antarane tutup katup lan batang katup. Sampeyan bisa nyetel dhewe. Sealing bisa dipercaya.

Tuturan liyane 8

Clack Valve bisa didesain dadi parabola, bentuk bola, jarum, lan liya-liyane miturut kebutuhan pelanggan. Bisa digunakake kanggo nyetel (penyesuaian kasar) ing pipa.

Tuturan liyane 9

Stroke cekak cocok kanggo aplikasi ing posisi sing asring dibukak.

Tuturan liyane 10

Liwat ngapikake desain struktural lan milih struktur pengepakan sing cukup lan pemasok kemasan kualifikasi, katup bisa memenuhi persyaratan tes segel Kelas A ISO 15848 FE.

Awak lan boneka kelas 150 ~ Katup globe kelas 900 biasane nganggo kancing lan kacang, awak lan bonnet kelas 1500 ~ 2500Lb biasane nganggo desain segel tekanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan