produk

Casting Check Valves,PSB,BB Design

Katrangan singkat:

Casting Priksa klep

1- Casting Carbon Steel, Stainless Steel, Duplex, Bahan Khusus

2- Flange ends lan Butt Welded

3- Metal lungguh

4- Bolt Bonnet lan Pressure Seal Bonnet

5- 150Lb & 2500Lb

6-2"~48"


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

katrangan produk

Swing mriksa katup

Model

H44H-swing mriksa katup

diameteripun nominal

2"~48”(50mm~1200mm)

Suhu operasi

-196 ℃ ~ 593 ℃ (kisaran suhu layanan bisa beda-beda kanggo macem-macem bahan)

Tekanan operasi

150-2500 KELAS

Bahan

Bahan utama: A216 WCB, WCC, A217 WC6, WC9, C5, C12, C12A, CA15, A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, CF8C, CN3MN, CK3MCUN, 4CMCUN, CN3MN, CK3MCUN, 4CMCUN, CN3MCUN, CN3MCUN, 2CMCUN M35-1;A995 4A(CD3MN)、5A(CE3MN),6A(CD3MWCuN);ASME B 148 C95800,C95500, lsp.

Standar desain

API 6D API 594 BS 1868 ASME B16.34 GB 12236 GB 12224

dawa struktural

ASME B16.10

Pungkasan sambungan

ASME B16.5, ASME B16.25, GB 9113, GB 12224

Standar tes

API 598, ISO 5208, JB/T9092, GB/T13927

Metode operasi

Klak klep bisa dibukak lan ditutup kanthi otomatis kanthi gaya medium, bobot gerakan bisa ditambah kanggo nggampangake nutup klep klep kanthi cepet, silinder hidrolik bisa ditambah kanggo nggampangake nutup klep klep alon kanggo nyegah getaran pipa, lan pigging bisa ditindakake. liwat mbukak manual lan ngunci klep klep ing posisi mbukak.

Kothak aplikasi

Kanggo aplikasi: minyak lepas pantai, penyulingan minyak bumi, teknik petrokimia, teknik kimia industri tenaga listrik, lsp.

Komentar liyane 1

Pasuryan sealing saka kursi tutup lan klep klep dibangun kanthi dilas kanthi paduan keras kanggo nambah resistensi erosi lan ngluwihi umur layanan katup.

Komentar liyane 2

SS + grafit utawa segel metalik utawa meksa self-sealing diadopsi antarane awak tutup lan bonet kanggo sealing dipercaya.

Katrangan liyane 3

Cocog kanggo nyegah backflow medium ing pipa utawa piranti

Cathetan liyane 4

Klep mriksa gedhe dirancang nganggo silinder damping hidraulik kanggo nyegah klep klep nabrak kursi katup, ngrusak katup utawa nyebabake geter pipa amarga nutup kanthi cepet.

Cathetan liyane 5

Ing cilik saka requirement pigging, API 6D swing mriksa tutup bisa dilakokno kanthi manual kanggo ndandani posisi bukaan klep klep, supaya minangka kanggo entuk adil pigging.

Kanggo tutup tutup baja karbon, jog biasane palsu baja, lumahing panyegelan saka jog wis semprotan gandheng karo hard alloy ditemtokake dening customer.renewable Utas jog digunakake kanggo NPS <= 10 mriksa klep, lan gandheng ing jog bisa uga opsional yen dijaluk dening customer, gandheng ing jog digunakake kanggo NPS> = 12 baja karbon katup mriksa, kanggo stainless steel mriksa tutup, kursi integral biasane diadopsi, utawa kanggo welding hard alloy langsung integrally.theaded utawa gandheng ing jog uga opsional kanggo katup mriksa stainless steel yen dijaluk dening customer.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan