Hubungi Kita

Hubungi Kita

3E ENGINEERING CORPORATION LIMITED

alamat

Kawasan industri Dong'ou, Oubei Town, Yongjia, Zhejiang, China

Telpon

+86 57768883433

Fax

+8657768883713

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita