Kabar

Kabar

  • Papan Crane Co. Nyetujoni Rencana Pisah dadi Rong Perusahaan

    Sawise rampung, pemegang saham Crane Co bakal entuk manfaat saka kepemilikan ing loro bisnis fokus lan simplified sing loro pimpinan ing industri pamilike lan uga-diposisikan kanggo sukses terus Crane Co., Produsèn macem-macem produk industri Highly direkayasa, announced o. ..
    Waca liyane
  • Bedane Antarane Blok Ganda lan Bleed lan Isolasi Ganda

    Ana prabédan penting antarane DBB lan DIB, amarga padha asring ana ing kategori padha lan digunakake interchangeably ing industri.Blok ganda lan klep getihen digunakake kanggo isolasi primer lan sekunder sing mbutuhake getihen rongga katup.Kanggo ngerti dobel kanthi bener ...
    Waca liyane
  • Ringkesan Katup Kupu

    Klep kupu kalebu kulawarga klep rotasi seprapat, digawe lan pisanan digunakake ing prototipe mesin uap wiwit abad kaping 18.Panggunaan katup kupu-kupu tuwuh ing taun 1950-an kanggo aplikasi ing pasar minyak lan gas, lan 70 taun sabanjure, dheweke terus digunakake ...
    Waca liyane
  • BALL katup

    Katup bal bisa uga ora mumbul kanthi apik nanging bisa digunakake kanthi apik kanggo ngatur aliran.Katup populer dijenengi kanggo bal bunder sing dumunung ing interior awak tutup lan nyurung menyang kursi kanggo ngontrol utawa nyedhiyakake fungsi on / off ing pipa cairan.Warisan katup bal luwih cendhak ...
    Waca liyane
  • Manufaktur Aditif Dikarepake Dampak Rantai Pasokan Minyak lan Gas

    Nalika pasokan lan panjaluk nggawe fluktuasi pasar ing industri energi, njaga peralatan produksi kanthi lancar tetep dadi masalah rantai pasokan kanggo operator minyak lan gas, ora gumantung saka kahanan pasar.Manufaktur Aditif Dikarepake Dampak Rantai Pasokan Minyak lan Gas, Khusus...
    Waca liyane
  • Negara-negara IEA Ngeculake 60 Juta Barel Minyak saka Cadangan Strategis

    31 negara anggota Badan Energi Internasional setuju Selasa ngeculake 60 yuta barel minyak saka cadangan strategis - setengah saka Amerika Serikat - "kanggo ngirim pesen sing kuat menyang pasar minyak" sing pasokan ora bakal ilang sawise invasi Rusia. saka Ukraina, ing ...
    Waca liyane
  • Chevron, Iwatani Sarujuk Nggawe 30 Stasiun Bahan Bakar Hidrogen ing California

    Chevron USA Inc. (Chevron), anak perusahaan saka Chevron Corporation lan Iwatani Corporation of America (ICA) ngumumake persetujuan kanggo ngembangake lan mbangun 30 situs bahan bakar hidrogen ing California ing taun 2026. Minangka bagéan saka perjanjian kasebut, Chevron rencana kanggo mbiayai konstruksi. saka situs, kang expe...
    Waca liyane
  • Kurang Kapasitas Pipa Gas Alam Antarnegara Ngancam Operasi Pabrik

    Konsumen Energi Industri Amerika (IECA) ngirim layang menyang Kongres babagan prihatin babagan kapasitas pipa gas alam antar negara sing ora cukup lan pengaruhe ing sektor manufaktur.Secara regional, permintaan kanggo pembangkit listrik tenaga gas alam lan ekspor LNG wis suda ...
    Waca liyane
  • Kapasitas Batubara AS Ngadhepi Hampir 60 GW ing Pensiun ing taun 2035

    Pamilik lan operator pembangkit listrik AS ngandhani Energy Information Administration (EIA) manawa bakal pensiun meh 60 gigawatt (GW) saka kapasitas bakar batubara sing saiki dioperasikake ing taun 2035, tanpa ana instalasi anyar sing dilaporake.Fasilitas batu bara AS sing ana saiki ngasilake luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Ringkesan Katup Kupu

    Klep kupu kalebu kulawarga klep rotasi seprapat, digawe lan pisanan digunakake ing prototipe mesin uap wiwit abad kaping 18.Panggunaan katup kupu-kupu tuwuh ing taun 1950-an kanggo aplikasi ing pasar minyak lan gas, lan 70 taun sabanjure, katup kupu-kupu kasebut terus digunakake ing nomer ...
    Waca liyane
  • Prakiraan Rega Minyak 2022 Diunggahake dening EIA

    Administrasi Informasi Energi AS (EIA) ngunggahake ramalan rega rata-rata titik Brent kanggo 2022, ramalan energi jangka pendek (STEO) Januari dicethakaké.Organisasi saiki ndeleng rega titik Brent rata-rata $ 74.95 saben tong ing taun iki, sing nandhani kenaikan $ 4.90 ing taun 2022 sadurunge ...
    Waca liyane
  • Katup Kontrol Kedap Uap Spirax Sarco Spira-trol

    Spirax Sarco ing taun 2021 nggedhekake lini produk kanggo nyakup katup kontrol kedap uap Spira-trol anyar, mbantu para pelanggan ngoptimalake output, nyilikake downtime lan nambah kualitas produk.Rilis produk iki nduweni kursi umur ganda tutup kelas VI puncak lengkap, nambah umur ...
    Waca liyane