Kabar

Kabar Perusahaan

  • Katup Blowdown Kerja lan Jinis

    Katup blowdown digunakake kanggo saluran sawetara cairan saka peralatan.Iki dipasang ing piranti sing cairan kerjane ngemot kotoran sing padhet.Sifat impurities kasebut yaiku ora larut ing cairan sing digunakake lan bisa disimpen ing permukaan peralatan ...
    Waca liyane
  • Kegiatan Non Destructive Testing (NDT) 2

    4 KALIBRASI PERALATAN NDT  Subkontraktor NDT kudu ngirim daftar kalibrasi lan sertifikat kalibrasi menyang PCR bebarengan karo prosedur NDT sadurunge mobilisasi personel lan peralatan NDT menyang situs. Peralatan NDT kudu dilengkapi kalib...
    Waca liyane
  • Kegiatan Non Destructive Testing (NDT) 1

    Pengujian Non Rusak: - Sawise rampung spools pipa lenga lan gas, spools pipa sing digawe kudu diuji integritase kanggo digunakake ing medium minyak lan gas.Teknik sing paling umum kanggo nguji spool pipa iki yaiku NDT (non-destructive testing).Sawetara NDT sing paling umum ...
    Waca liyane
  • Seal Mobil Kerja lan Jinis

    Pambuka: - Katup ing industri kimia minangka komponen penting.Kita butuh katup kanggo ngatur aliran cairan.Ing industri, sawetara katup penting banget supaya kanthi ngganti posisi tanpa takon wong sing sah bisa ngganggu kabeh proses.Dadi, kita butuh segel khusus kanggo macem-macem ...
    Waca liyane
  • Tracing Panas ing Pipa

    Heat tracing minangka sistem sing kasusun saka sakumpulan jalur sing ana ing kontak fisik karo pipa utawa prau.Iki kalebu unsur resistif sing dadi panas nalika listrik digawe kanggo ngliwati.Industri minyak lan gas nggunakake sistem pelacak panas kanthi skala sing amba.Aplikasi utama ...
    Waca liyane
  • Katup Relief Tekanan (Direct Acting lan Pilot Operated)

    Waca liyane
  • High Pressure Globe Valve Working

    Katup Globe Tekanan Dhuwur Kerja

    Waca liyane
  • Ball Valve Internal Makarya

    Waca liyane
  • Klasifikasi Flange-PART 1

    1.Standar flange 2. Nonstandard flange 3. Wide pasuryan flange 4. Narrow pasuryan flange 1. Standard flange Standard flange dirancang minangka saben standar IS lan kasedhiya siap kanggo joints pipe, sambungan antarane sirah lan Nihan etc. Iki bisa digunakake kanggo tekanan lan suhu moderat.2...
    Waca liyane
  • Flange Guard lan Pentinge

    Flange Guard lan Pentinge Ing saben industri sing menehi hasil utawa nggunakake sawetara jinis cairan kalebu jaringan pipa sing disambungake saka siji peralatan menyang liyane, saka siji unit panyimpenan menyang liyane.Amarga ana kemungkinan pipa mampet amarga sifat kerjane ...
    Waca liyane
  • Jinis Flange

    Jinis Flanges  Welded neck flange  Slip on flange  Screwed flange  Lap joint flange  Blind flange 1. Welded neck flange: - Kang digunakake kanggo suhu dhuwur, operasi tekanan dhuwur utawa ing ngendi ana fluktuasi sudhut ing tekanan lan suhu.Flange iki migunani kanggo nangani larang ...
    Waca liyane
  • Bedane Antarane PSV lan PRV

    Katup Pengaman Tekanan (PSV) uga umume diarani Katup Pengaman.Iki digunakake kanggo nyuda tekanan saka peralatan operasi Gas.Umume tutup mbukak kanthi cepet, kanthi cepet.Pressure Relief Valves (PRV) uga umum diarani minangka Relief Valves.Dheweke minangka ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2