produk

Katup Bola Tiga Arah, operasi gear, jinis sing digerakake

Katrangan singkat:

Forged & Casting telung cara katup werni

1- Ditempa & Casting baja Karbon, stainless steel, duplex, bahan khusus

2- jinis T lan jinis L

3- Flange ends, Butt gandheng

4- Metal lungguh lan alus lungguh

5- 150Lb ~ 2500Lb

6-0.5"~36"


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

katrangan produk

katup bola 3 arah

Model/td>

Tipe L utawa tipe T

diameteripun nominal

NPS 0.5~NPS 36”

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 121 ℃ (Soft Seated) >= 150 ℃ (Metal Seated)

Tekanan operasi

KELAS 150~KELAS 2500

Bahan

WCB, A105, LCB, LF2, CF8, F304, CF8M, F316, lsp.

Standar desain

ASME B 16.34/API 6D/API 608/BS EN ISO17292/ISO14313 

dawa struktural

ASME B 16.10/API 6D/EN558

Pungkasan sambungan

ASME B 16.5/ASME B 16.47/ASME B 16.25/EN1092/JIS B2220/GOST12815 

Standar tes

API 598, API 6D

Metode operasi

Manual, cacing, pneumatik lan listrik

Kothak aplikasi

Banyu, petroleum lan gas alam

Komentar liyane 1

Desain anti-statis

Komentar liyane 2

Desain sing aman geni

Katrangan liyane 3

Anti-blow out stem

Katup bal telung arah kanthi papat kursi wulu desain bal entri ndhuwur kanthi papat kursi, sing ngolah fungsi sesak sing luwih dipercaya, nanging ukuran katup saya gedhe, kalebu bal, lan desin muni rada rumit.

Katup werni telung arah sing dipasang logam menyang logam. Werni lan jog saka katup bal telung arah sing dilenggahi logam nggunakake teknik canggih saka semprotan paduan basa nikel (kang kekerasan > = HRC 60) Lapisan semprotan stellite multi-sonic (maks. atose HRC 75), lan perawatan khusus hardening etc, nampilake sesak dipercaya lan umur layanan luwih dawa, kang utamané dipigunakaké kanggo medium karo awu awu lan partikel padhet, suhu aplikasi produk umum <=200 Deg C, minangka khusus pesenan, aplikasi suhu bisa tekan 425 Deg C (Carbon stell) utawa 540 Deg C (SS, CrMo Steel, CrmoV baja).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan