produk

Katup Bola Entri Top, trunnion, operasi gear

Katrangan singkat:

Forged & Casting tutup werni entri ndhuwur

1- Ditempa & Casting baja Karbon, stainless steel, duplex, bahan khusus

2- Flange ends, Butt gandheng

3- 150Lb ~ 2500Lb

4-2"~40"


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

katrangan produk

Top-entry werni klep

Model/td>

Q40F tutup bal ndhuwur-entri

diameteripun nominal

NPS 2~NPS 40

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 121 ℃

Tekanan operasi

KELAS 150~KELAS 2500

Bahan

WCB, A105, LCB, LF2, CF8, F304, CF8M, F316, lsp.

Standar desain

API 6D, ISO 17292

dawa struktural

ASME B16.10

Pungkasan sambungan

ASME B16.5, ASME B16.25

Standar tes

API 598, API 6D

Metode operasi

Manual, cacing, pneumatik lan listrik

Kothak aplikasi

Banyu, petroleum lan gas alam

Komentar liyane 1

Parts kayata bonet, werni, jog tutup, stem tutup, etc.. bisa dismounted lan diinstal online kanggo mujudaken fungsi repair online.

Komentar liyane 2

Piranti ngunci diwenehake kanggo nyegah misoperation katup.

Katrangan liyane 3

Desain struktur pencegahan flyout batang tutup, kanggo nyegah kacilakan amarga flyout batang tutup sing disebabake tekanan ora normal ing kamar

Cathetan liyane 4

Desain tahan geni lan antistatik

Cathetan liyane 5

Batang klep lan kursi klep dilengkapi sistem injeksi.

Cathetan liyane 6

Fungsi DBB (double block and bleed).

Struktur integral

Awak adopts struktur intergral, supaya minangka kanggo mesthekake yen wis cukup kekuatan lan rigidity ing maksimum dirating meksa digunakake, trims tutup wis kasebut kanthi teliti, dirancang lan dipilih kanggo mesthekake linuwih ing macem-macem kahanan layanan.the kekandelan tembok cekap lan bolts sambungan, kekuatan dhuwur banget mbiyantu pangopènan lan servis katup bisa nahan tekanan pipa

Struktur entri ndhuwur

Katup nganggo struktur entri ndhuwur, prabédan paling beda ing antarane katup iki lan liya-liyane yaiku fungsi pangopènan online bisa diwujudake tanpa kudu ngilangi katup saka pipa, kursi nganggo struktur kursi jinis konsesi, lan mburi mburi punggawa kursi disetel minangka sudut miring kanggo nyegah impurities akumulasi ing jog saka pengaruh konsesi kursi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan